ACCREDITATIE

Geef uw deelnemers
digitaal accreditatie punten

DEMO AANVRAGEN

ACCREDITATIE

Bij het merendeel van de door ons verzorgde congresregistraties is er sprake van een gekoppeld educatieprogramma, Permanente Educatie (PE). Veelal moeten de behaalde accreditatiepunten na afloop van het congres in het beroepsregister worden verwerkt. Soms is het wenselijk deelnemers ter plaatse een gepersonaliseerd certificaat te overhandigen. Summit adviseert u graag en helpt u de accreditatie in goede banen te leiden.

TOP FEATURES

 • Toegangsscanning

  Wie heeft het congres daadwerkelijk bijgewoond? Wie heeft welke workshop gevolgd? En op hoeveel accreditatiepunten heeft iedere deelnemer recht? De barcodescanners van Summit bieden uitkomst bij deze vragen.

  Met slechts 1 knop zijn ze eenvoudig in gebruik en registreren ze foutloos de entree van iedere deelnemer. Vooraf bepalen we samen op welke manier we de toegangsscanning zo deelnemer-vriendelijk mogelijk inzetten. Handtekeningen en verwerken van foutgevoelige aftekenlijstjes behoren zo definitief tot het verleden.

  Ter plaatse neemt Summit graag de verantwoordelijkheid met betrekking tot het scannen van u over. Zo kunt u zich volledig richten op de organisatie van het congres en nemen wij deze accreditatiezorg bij u uit handen. We delen graag onze ervaring met de accreditatie van tientallen congressen die we op deze manier succesvol verzorgden!

 • Verwerken van accreditatiepunten

  Na afloop van uw congres moeten de behaalde accreditatiepunten snel en foutloos in het beroepsregister worden verwerkt. Vaak betreft dit het systeem van PE-online of GAIA. Door vooraf de accreditatie goed te organiseren, is het verwerken van de punten een fluitje van een cent. Al bij de registratie (online en ter plaatse) en de toegangsscanning houden we hier rekening mee. We adviseren u graag op basis van onze ervaringen bij vergelijkbare congressen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 • Certificaten

  Ook de uitgifte van certificaten ter plaatste is geen enkel probleem! Door de registratie van het workshopprogramma te combineren met de toegangsscanning bij de zalen en deze te koppelen aan de deelnemersrecords, weten we van iedere deelnemer precies welke congresonderdelen zijn gevolgd. Direct na afloop van het congres kunnen we het resultaat printen in de vorm van een gepersonaliseerd certificaat. Hiervoor gebruiken we officieel voorgedrukte papier met uw logo, layout en eventueel een watermerk. Op locatie worden hier de deelnemersgegevens in een mum van tijd op geprint.

Interesse in een demo?

ALL FEATURES

 • Scanner

  Professionele barcodescanners

 • Hostesses

  Ervaren hostesses

 • Mobiel

  Scannen vanaf een mobiele telefoon

 • Traffic management

  Advies en inrichten toegangsscanning

 • Print

  Van certificaten ter plaatse

 • Project management

  Advies en begeleiding van accreditatievraagstukken

 • Beheer

  Van deelnemers en workshopprogramma’s

 • Overzicht

  Statistieken & rapportages

 • PE punten

  Permanente Educatie