REGISTRATIE

Registratie voor en
tijdens het congres

DEMO AANVRAGEN

CONGRES REGISTRATIE

Een goede congresregistratie resulteert in een soepele aanmelding van alle deelnemers. Dat geldt voor het samenstellen van een persoonlijk workshopprogramma, maar ook voor een foutloze betaling. Daarbij moet rekening worden gehouden met tientallen factoren. Summit adviseert u hier graag bij en neemt graag de verantwoordelijkheid uit handen. Met ruim 15 jaar ervaring weten we precies wat hierbij komt kijken!

TOP FEATURES

 • Registratie van congresdeelnemer

  Vaak kent een congres verschillende deelnemerstypen: “gewone” deelnemers, maar misschien ook sprekers, pers, VIP’s of wellicht zijn uw congresdeelnemers wel in te delen in verschillende (functie)doelgroepen. Verschillende doelgroepen kunnen invloed hebben op de keuzemogelijkheden in het congresprogramma met workshops, seminars, plenaire sessies, et cetera. Summit is in staat om iedere deelnemer optimaal te registreren, compleet met de registratie deelnemersgegevens zoals contact- en profielgegevens en een keuze uit uw programma-aanbod.

  Aan de congresregistratie kan een online betaalmodule worden gekoppeld. Dit stelt congresdeelnemers in staat direct te betalen voor de verschillende congresonderdelen via Ideal en de meest gebruikte creditcards. Ook biedt Summit de mogelijkheid van betaling middels factuur. Hierbij wordt de facturatie gekoppeld aan de congresregistratie en ontvangt de deelnemer naast het toegangsbewijs eveneens een factuur als bijlage (PDF) in de bevestigingsmail. Als organisator heeft u 24/7 inzicht in de status van de online betalingen en de facturen via de Online Management en Beheer Portal.

 • Registratie ter plaatse

  Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in het ter plaatste verwerken van 100 tot vele duizenden deelnemers per congres. Met handige tools als unieke onsite-software en professionele hardware – badgeprinters, scanners, etc. – managen wij moeiteloos grote groepen bezoekers ter plaatse en voorzien we ze snel en veilig van een gepersonaliseerde badge, waarbij we ook een gepersonaliseerd programma op de badge kunnen meeprinten. Wij kunnen u op basis van onze ervaring bovendien deskundig adviseren bij de inrichting van het registratiegebied. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de balies en de bebording.

  Spontane deelnemers kunnen zich alsnog registreren op locatie. Daarvoor leveren wij praktische registratiesoftware en voldoende workstations. Een deelnemer kan zich vlot en makkelijk registreren voor uw congres, eventueel geassisteerd door een hostess. De deelnemersgegevens worden alsnog verwerkt (data!) en de entree blijft een soepele doorstroming = geen wachtrijen = tevreden mensen.

 • Management en beheer

  Naast monitoring functies biedt de Management Portal ook beheerfuncties. Zo kan de organisatie makkelijk een nieuwe login aanmaken ten behoeve van een exposant of partner van het congres. Congresprogramma’s kunnen snel, eenvoudig en tot op het laatste moment worden aangepast. Denk daarbij aan het wijzigen van workshopvariabelen als titels, zaalnummers, sprekers of capaciteit per sessie. Ook bezoekersgegevens kunnen via de online helpdeskfunctie snel worden opgezocht en aangepast waar nodig. Onze Online Management Portal kent verschillende standaard statistieken en rapporten. Maar natuurlijk is een congres nooit standaard. Organisatoren hebben dan ook vaak behoefte aan een extra niet-standaard rapport. Ook dat kan! Met één druk op de knop heeft u uw specifieke overzicht op maat.

Interesse in een demo?

ALL FEATURES

 • Registratie

  persoons- en profielgegevens

 • Sessieprogramma

  workshops, sessies, plenair

 • Online betaling

  Ideal, creditcard, factuur

 • Rapportages

  deelnemers, sessieregistratie, financieel

 • Statistieken

  registratieoverzicht

 • Beheer

  van deelnemers, sessies en exposanten

 • Badge uitgifte

  per post en ter plaatse met professionele hardware

 • Certificaten

  ter plaatse uitprinten van gepersonaliseerde certificaten

 • Trafficmanagement

  inrichten en managen van registratiegebied