LEAD MANAGEMENT

Online lead retrieval
van uw bezoekers

DEMO AANVRAGEN

LEAD MANAGEMENT

Summit biedt exposanten 2 geavanceerde lead management systemen (barcodescanners) om beursdeelnames in concrete resultaten om te zetten. De online Lead Manager biedt iedere exposant een helder overzicht van zijn bezoekerswerving en lead retrieval. Alle relevante data (statistieken & rapportages) zijn eenvoudig te exporteren naar verschillende formaten zoals MS Excel. Nieuw geworven relaties kunnen snel in het eigen CRM systeem van de exposant worden geladen.

TOP FEATURES

 • Aanmelden Standbemanning

  Het aanmelding van standbemanning kan snel en eenvoudig: op basis van de lijst van de vorige editie hoeft de exposant alleen maar aan te vinken en eventueel toe te voegen wie de organisatie dit jaar zullen vertegenwoordigen op uw congres. Alle standbemanningsleden ontvangen direct een bevestiging van hun aanmelding waarmee ze toegang krijgen tot het congres. Natuurlijk stemmen we ook het aanmelden van standbemanning nauwkeurig af op uw congres en configureren we de software op maat.

 • Uitnodigen relaties

  Uw exposanten, sponsoren en congrespartners weten als geen ander wie de juiste deelnemers voor uw congres zijn. Het betrekken van hen bij deelnemerswerving betekent meer en betere deelnemers. Daarnaast hebben exposanten een betere beursbeleving als zij hun relaties treffen op uw congres. Met de online Exhibitor Portal van Summit kunnen relaties doeltreffend worden uitgenodigd. Daarnaast biedt Summit exposanten verschillende inventieve tools om om hun deelname te promoten en tegelijkertijd nieuwe relaties op te bouwen. Bel ons om te horen welke oplossingen voor uw congres waardevol zijn!

 • Lead Management

  Summit biedt exposanten 2 geavanceerde lead management systemen (barcodescanners) om beurs- en congresdeelnames in concrete resultaten om te zetten. De online Lead Manager biedt iedere exposant een helder overzicht van zijn bezoekerswerving en lead retrieval. Alle relevante data (statistieken & rapportages) zijn eenvoudig te exporteren naar verschillende formaten zoals MS Excel. Nieuw geworven relaties kunnen snel in het eigen CRM systeem van de exposant worden geladen.

Interesse in een demo?

ALL FEATURES

 • Barcode scanners

  Voor uw exposanten

 • Plug-and-play

  Eenvoudig in gebruik

 • Bestelservice

  Eenvoudig en direct bij Summit te bestellen

 • Meer en betere deelnemers

  Door onze inventieve wervingstools

 • Congres promotie

  Via exposanten, deelnemers en social media

 • Rendement

  Verhoog het rendement van uw exposanten

 • Nieuwe contacten

  Leg nieuwe contacten direct digitaal vast