Enthousiaste Project Coördinator gezocht m/v (32/40 uur p/w)

Bij Summit voel je je snel thuis. Niet alleen door je nieuwe collega’s, maar zeker ook door ons heerlijke pand aan de Maliesingel in Utrecht. Summit is een succesvolle, informele organisatie met 20 enthousiaste, ambitieuze mensen. Al ruim 20 jaar bieden we onze klanten producten en services op het gebied van bezoekersregistratie, e-ticketing, exposantenservices voor beurzen, congressen en events. Daarnaast zijn we actief in het onderwijs. Hier bieden we het hoger en middelbaar onderwijs verschillende tools en services om aankomend studenten te begeleiden in hun oriëntatietraject.

Wij zoeken

Een enthousiaste, daadkrachtige, maar bovenal ontzettend servicegerichte Project Coördinator (32/40 uur p/w) die planmatig en secuur kan werken, flexibel en stressbestendig is. We hebben je hulp nodig voor een echte regelfunctie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Een functie waarbij je het leuk moet vinden om veel ballen in de lucht te houden en enthousiast raakt van dynamiek en een beweeglijke werkomgeving. Af en toe voor een mooi project naar een grote Europese stad (of daarbuiten) hoort er ook bij!

Je job behelst onder meer

  • alle operationele werkzaamheden die voortvloeien uit onze projecten (in opdracht van/in samenwerking met de Project Manager)
  • klantcommunicatie (klantbezoek, site-visits, etc.)
  • uitwerken en inplannen van klantwensen
  • opstellen van briefings en testen van opgeleverde software
  • aanspreekpunt voor leveranciers en business partners
  • operationeel verantwoordelijk op evenementlocatie (ook buiten reguliere werktijden en af en toe buiten NL)

Als basis vereisten hiervoor geldt

  • een relevante afgeronde Hbo-opleiding
  • affiniteit met internet, mobiele telefoons en bijbehorende applicaties
  • bijzonder goede communicator, makkelijke prater. Uiteraard uitstekend in het Nederlands, maar je schakelt ook net zo makkelijk om in het Engels. En we gaan er ook van uit dat je een goede mail kan schrijven. Goed qua inhoud en taalkundig correct.

Aanbod

Summit biedt een ontzettend leuke en leerzame PM-job. Een uitdagende baan (32/40 uur p/w) in een heel prettige, ambitieuze en collegiale werkomgeving. Summit beloont zoals je van een modern IT-bedrijf mag verwachten.

Sollicitatie

Je sollicitatie ontvang ik bij voorkeur per e-mail: h.kleinekorte@summit.nl

Contactpersoon: Hans Kleinekorte

Summit Registration & Services

Maliesingel 41, 3581 BK, Utrecht

Tel. 030 – 230 7940

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.