Stageplekken

Stage Projectmanagement

Summit levert maatoplossingen voor organisatoren van beurzen en congressen op het gebied van bezoekersregistratie. Daarnaast ondersteunt Summit de marketing en communicatiemedewerkers van onderwijsinstellingen bij de registratie van contactmomenten in het wervingsproces van studenten.

Ons kantoor staat in Utrecht, waar twintig medewerkers functies bekleden in verschillende afdelingen. Wij zijn een informele organisatie met jonge, enthousiaste mensen, met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Binnen de afdeling Projectmanagement hebben we plek voor een stagiair(e), voor een periode van ongeveer 4-6 maanden. Je zal voornamelijk aan de slag gaan op kantoor, waarbij je de kans krijgt om zelfstandig veel werkzaamheden op te pakken. Je werkzaamheden zullen bestaan uit operationele werkzaamheden ter ondersteuning en in samenwerking met de desbetreffende Projectmanager bij het voorbereiden van (inter)nationale beurzen, congressen en open dagen. Daarnaast zal je zorg dragen voor het maken van inkooporders, het plaatsen van bestellingen, afhandelen van telefonische (helpdesk) vragen, het verwerken van scannergegevens, het testen van software en het verzorgen van mailings.

Wij verwachten…

  • Een enthousiaste, pro-actieve en klantgerichte instelling, waarbij je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken
  • Zelfstandigheid, hoewel je het ook leuk vindt om in teamverband te werken
  • Kennis van MS Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Affiniteit met internet
  • Nauwkeurigheid, flexibiliteit en een logistiek inzicht zijn een pré

Wij bieden…

Een unieke stage waarbij je bruikbare werkervaring opdoet in een interessante markt, bij een dynamisch bedrijf en op een afdeling met een spilfunctie. Je wordt gedurende je meewerkstage goed begeleid en je krijgt een stagevergoeding. Eventueel kun je de stage combineren met een opdracht of afstuderen.

Interesse?

Heb je naar aanleiding van dit stageprofiel interesse in deze uitdagende stage? Stuur dan je CV met motivatiebrief op naar Tessa Huisman (t.huisman [at] summit [dot] nl). Heb je nog verdere vragen naar aanleiding van deze openstaande stage? Je kan ons bereiken op 030-2307940.