Albeda

De student journey van Albeda in kaart met Summit

Hoe Summit Albeda helpt

Albeda is een grote speler wanneer het aankomt op MBO opleidingen in Zuid-Holland. Met tientallen opleidingen, verschillende locaties en uiteraard verschillende manieren om de studenten wegwijs te maken in deze volgende stap in hun toekomst, is het voor Albeda van belang om contact te maken en te houden met hun (nieuwe) studenten.

Tracy Hamill, Senior Communicatieadviseur van Albeda werkt hierdoor graag met ons.

“Een mbo-opleiding kiezen is voor jongeren best lastig. Albeda helpt hen met een breed scala aan voorlichtingsactiviteiten zoals (online) open dagen, keuzecafe’s, proefstuderen en rondleidingen. Al deze contacten zijn op een veilige manier ondergebracht in het registratiesysteem Summit. Hiermee volgen we aankomende studenten in hun student journey en kunnen we hen optimaal ondersteunen. Summit is een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk systeem en voorziet ons van relevante marketing informatie. Summit zorgt voor innovatie op haar tools en betrekt haar opdrachtgevers bij de ontwikkeling ervan. Klantvriendelijk en snelheid staat bij Summit voorop en dat zorgt voor een prettige samenwerking."
Albeda Rotterdam
Summit is een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk systeem en voorziet ons van relevante marketing informatie.
Tracy Hamill —Senior Communicatieadviseur
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag