Bescherming van persoonlijke data

Bij Summit verzamel je niet alleen persoonsgegevens. Je weet ook zeker dat je voldoet aan de Europese regels over de bescherming van die gegevens (in Nederland bekend als AVG, internationaal als GDPR).
We zorgen ervoor dat de bescherming van deze data juridisch, technisch én organisatorisch in orde is.

extra veilig

Onze maatregelen voor dataveiligheid

Juridisch

We hebben een kant-en-klare verwerkersovereenkomst voor je. Volledig gericht op onze dienstverlening, waarmee onze samenwerking voldoet aan de AVG.

Technisch

We beveiligen alle persoonsdata die je via onze hard- en software verzamelt. Al die gegevens staan bovendien op een veilige server in Amsterdam.

Organisatorisch

We werken volgens strikte procedures. Zo zetten we onze computers op slot als we even koffie halen. En versturen we persoonsdata enkel in combinatie met een wachtwoord per sms.

Externe audit

Summit extern geaudit door AAO Adviesgroep

Summit werd medio 2018 extern geaudit. AAO Adviesgroep, een erkende ICT-specialist, onderzocht alle drie de soorten maatregelen voor dataveiligheid. Uit dit onderzoek kwam een positieve score voort. We ontvingen daarom een certificaat dat formeel bevestigt dat persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. Summit wordt 2-jaarlijks extern geaudit.

Microsoft Certified Partner

Summit is Silver Microsoft Partner

Summit ontwikkeld veel van haar software op het betrouwbare platform van Microsoft en is mede daarom Silver Microsoft Certified Partner.

Meer weten?

Stel ons je vragen over registratie en de AVG.

Heb je nog vragen over hoe wij omgaan met de beveiliging van registratiedata of de AVG? Bel of mail ons gerust!

Neem contact met ons op
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag