Wat Summit doet

We bieden oplossingen op maat: van registratie, badging en scanning tot data- en leadmanagement rond bijeenkomsten.

Onze historie

Ruim 20 jaar ervaring

Summit is opgericht in 1997. Vandaag de dag behoren we tot de meest ervaren specialisten van Europa op het gebied van registratie, badging en data intelligence. Nog altijd staan we bekend als de partij die als eerste e-ticketing toepaste in de eventindustrie. Werkten we aanvankelijk nog alleen mee aan vakbeurzen, inmiddels richten we ons evengoed op congressen en bedrijfs- en overheidsevents. Ook helpen we sinds 2007 steeds meer onderwijsorganisaties met hun werving- en voorlichtingsactiviteiten. Bovendien hebben we ondertussen ons werkgebied uitgebreid: naast Nederland en België ondersteunen we onze klanten jaarlijks in tal van mooie wereldsteden.

Onze missie

Wat Summit nastreeft

Dankzij onze hard- en software vergroot jij de impact van jouw bijeenkomst, voorlichting, werving en marketing.

Onze klanten

Met wie wij werken

Ons team

Ambitieus, nieuwsgierig en vakkundig

Bij Summit werken twintig professionals (gemiddelde leeftijd: 30 jaar). Allemaal barsten we van de ambitie; we zoeken voortdurend naar manieren om onze hard- en software nóg beter te laten aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij volgen we onze nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen in digitale communicatie. En tonen we telkens ons vermogen om oplossingen op maat te maken.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Summit groeit en is altijd op zoek naar professionals die het team kunnen versterken. Kijk daarom of we een vacature hebben die bij jou past. En wie weet maken we binnenkort persoonlijk kennis!

Bekijk de vacatures
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag