Oplossingen op maat

Je zoekt een up-to-date basissysteem voor je eventregistratie; één met alle mogelijkheden van gangbare ‘event registration tools’. Of je wilt zo’n systeem, maar dan aangepast aan jouw specifieke wensen. En misschien heb je zelfs behoefte aan iets totaal nieuws. Bij ons vind je het allemaal!

flexibel systeem

Kies wat bij je past

Basissysteem

Ons basissysteem is modulair opgezet. Jij bepaalt dus welke modules het krijgt, wij zetten ze er voor je in. Zo kun je in een mum van tijd aan de slag. Welke modules we voor je op de plank hebben liggen? Bijvoorbeeld voor registratie, e-ticketing en online betaling. Maar ook voor een helpdesk, het maken van rapportages en het beheer van congresprogramma’s.

Configuratie

Misschien wil je een module nét even wat anders dan hoe wij hem hier standaard ('off the shelf') aanbieden. Dat is geen probleem bij Summit. Onze technische consultants kunnen de modules of componenten moeiteloos voor je aanscherpen. Zo stemmen we je basissysteem in no time af op jouw wensen: het configureren van je systeem neemt relatief weinig tijd in beslag.

Ontwikkeling

Summit is ook een full-service softwareontwikkelaar. We brengen geregeld nieuwe componenten en modules uit. Zelfbedacht of samengesteld voor klanten. Wil jij ook iets in je registratiesysteem wat we nog niet ontwikkeld hebben? Dan maken we dat component of die module graag voor je. Snel, met de grootste zorg en met hoge kwaliteit - zoals je van ons mag verwachten.

Zelf bepalen

Bij Summit zit je nergens aan vast. Je kunt een heel pakket afnemen, als je wilt. Maar ook één product of dienst. En heb je al een partij voor bijvoorbeeld online registratie? Dan kunnen wij je altijd nog helpen bij de registratie en scanning op locatie. Jij bepaalt hoe we je ondersteunen.

Slim besparen

Je wilt de optimale oplossing voor je budget. Wij denken graag met je mee. Soms is een hele nieuwe module niet nodig, maar volstaat een slimme configuratie. En soms hebben we voor een andere klant nét een nieuwe feature ontwikkeld waar jij wellicht ook iets aan hebt!

Over jouw event

Hoe we jouw event aanpakken.

We bespreken graag met je hoe we de registratie voor jouw project zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Met onze vertrouwde bouwstenen en binnen jouw budget.

Neem vrijblijvend contact met ons op
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag