We denken graag met je mee.

Bij Summit krijg je direct een vast contactpersoon. Een projectmanager die jouw organisatie en uitdagingen kent. Die jouw taal spreekt. Die je altijd kunt bellen bij vragen over Summit-producten of -diensten en die ook graag bij je langskomt. Bijvoorbeeld om mee te denken over oplossingen op maat. Voor nu en in de toekomst.

Speciale service

We delen ons inzicht in jouw...

Doelgroep:

Summit helpt je graag aan oplossingen die passen bij je doelgroep. Daarvoor brengen we bijvoorbeeld 'target group journeys' voor je in kaart. En denken we mee over het benutten van jouw contactmomenten met deze groep.

Locatie:

Summit kent veruit de meeste locaties voor bijeenkomsten. En zelfs als we een locatie voor het eerst bezoeken, zien we in één oogopslag waar welke mensen en middelen nodig zijn voor goede registratie. Dat inzicht delen we graag met je.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Persoonlijke service

Laat ons met je meedenken.

Zet onze ervaring in voor jouw organisatie. Of het nu gaat om de registratie flow van een grote vakbeurs of de student journey van een studiekiezer in het oriëntatietraject, onze specialisten delen hun kennis met plezier!

Bel of mail ons gerust
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag