ArtEz

Online voorlichten in tijden van corona

Registratie van online open dagen ArtEz

ArtEZ University of the Arts is een hbo-instelling met locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. Ongeveer 3000 studenten volgen hier onderwijs voor beroepen waarin kunst, kennis en creativiteit centraal staan. Evenals andere onderwijsinstellingen, biedt ArtEz studiekiezers een breed palet van studie-oriëntatie mogelijkheden. Gezien de situatie met het corona virus, heeft ArtEz haar open dagen getransformeerd naar online varianten.

Voor Esther Evers, Communicatiespecialist studentwerving van ArtEz, komt de hulp van onze project manager Tessa goed van pas.

"Mijn ervaringen met Summit zijn goed, ik ben met name onder de indruk van de kennis en snelheid van de medewerkers. Dat maakt het een hele prettige en fijne partij om mee te werken. Zelfs in deze onzekere tijden, denken ze na over hoe ze de klanten het beste in een nieuwe online wereld tegemoet kunnen komen en dat is precies wat wij nodig hebben."
ArtEz Campus Zwolle
Zelfs in deze onzekere tijden, denken ze na over hoe ze de klanten het beste in een nieuwe online wereld tegemoet kunnen komen en dat is precies wat wij nodig hebben
Esther Evers —Communicatiespecialist studentwerving
Aanwezigheidsregistratie van online voorlichtingsactiviteiten

Online voorlichten.

Lees meer over de mogelijkheden van online voorlichten

Lees meer
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag