Zuyd Hogeschool

Zuyd werkt sinds 2015 met Summit

Natasja Peet - Senior Communicatieadviseur
19 September, 2019
Natasja Peet, Senior Communicatieadviseur, Zuyd Hogeschool: “Zuyd werkt sinds 2015 met Summit. Ik ben erg tevreden over de service die de medewerkers van Summit bieden en ben aangenaam verrast over de flexibiliteit van de inrichting. Dat had ik vooraf niet verwacht bij dit standaard systeem. Alle functionaliteiten werken prima, zijn gebruikersvriendelijk. En de uitgebreide standaardrapportages leveren ons een schat aan informatie.”
Zuyd Hogeschool
Monique Smeets - Studentendecaan
10 November, 2020
Monique Smeets is studentendecaan bij Zuyd Hogeschool. Ook zij werkt direct in Summit. “Voor de workshops en webinars die wij ieder jaar in augustus voor al onze nieuwe eerstejaarsstudenten organiseren, is Summit een uitkomst gebleken. Dit jaar door Corona een extra uitdaging omdat het hele aanbod online moest plaatsvinden en zoveel meer studenten hebben deelgenomen.
Het hele aanmeldproces en het versturen van de reminders liep als een trein. Zelfs de deelnamebewijzen konden studenten na afloop online downloaden. Ik ben zeer tevreden over de snelle en (klant-)vriendelijke houding van de Summit-medewerker met wie ik samenwerkte. Er werd steeds actief meegedacht in oplossingen om onze cursusorganisatie te ondersteunen. Zeker voor herhaling vatbaar!”
Ik ben erg tevreden over de service die de medewerkers van Summit bieden en ben aangenaam verrast over de flexibiliteit van de inrichting.
Natasja Peet —Senior Communicatieadviseur
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag