Provada en Summit verlengen samenwerking tot en met 2022

Al direct vanaf de eerste editie van PROVADA is Summit de vaste registratiepartner van deze top beurs. Samen ontwikkelden we waardevolle functionaliteiten, zoals het uploaden van pasfoto's door bezoekers om zo de security aan de entree van de beurs te ondersteunen.

Robert Klappe
— Director
1 October, 2019
Provada - 16, 17 en 18 juni 2020 in de RAI Amsterdam
PROVADA werkt al 12 jaar met veel plezier samen met Summit. Het is voor ons DÉ partner op het gebied van registratie.
Peter Schreuter —Directeur PROVADA

Provada en Summit

Peter Schreuter (directeur/eigenaar PROVADA): "PROVADA werkt al 12 jaar met veel plezier samen met Summit. Het is voor ons DÉ partner op het gebied van registratie. Wij hebben, als één van de weinige, gekozen voor een uitgebreider systeem waarbij er van alle bezoekers en exposanten tijdens de registratie foto’s worden gemaakt. Dit maakt het registratiesysteem voor ons compleet. Summit is een dynamisch bedrijf dat ik zou willen omschrijven als flexibel, pro-actief, servicegericht, adviserend en klantvriendelijk. Kortom je kunt je geen betere registratiepartner voorstellen!"

September 2019 besloten PROVADA en Summit hun samenwerking met nog eens 3 edities te verlengen tot en met PROVADA 2022. Samen zullen we de klanten van PROVADA de komende jaren nog beter voorzien van registratiefunctionaliteiten die hun beursdeelname waardevol maken.
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag