Projectmanager Onderwijs (32-40 uur p/w)

Zorg jij ervoor dat ons product bij onze klanten in het hoger- en middelbaar onderwijs optimaal wordt geïmplementeerd en ingezet zodat onze klant de juiste student voor de juiste studie werft.

Solliciteer nu

Wie we zoeken

Een gedreven projectmanager voor onze onderwijsklanten in Nederland en België, die situaties en processen analyseert en oplossingen aandraagt, structuur creëert en het overzicht bewaart. Je geeft de juiste richting aan en krijgt betrokken personen op 1 lijn. De kwaliteit van je werk staat buiten kijf.

Over ons

Summit (opgericht in 1998) biedt producten en services op het gebied van bezoekerswerving, -registratie, e-ticketing, exposantenservice en databasemarketing voor beurzen en congressen. Summit is ook zeer actief in de onderwijssector. Hier bieden we het hoger en middelbaar onderwijs diverse tools en services om aankomende studenten te begeleiden in hun oriëntatietraject. Summit is een succesvolle en informele organisatie waar twintig professionals zich vol passie en ambitie met elkaar inzetten voor onze klanten. Ons kantoor is gevestigd in een prachtig pand aan de Maliesingel in Utrecht.

Over jou

Als Projectmanager Onderwijs ben jij onze onderwijssysteem-expert en het eerste (en eindverantwoordelijke) aanspreekpunt voor onze onderwijsklanten in zowel Nederland als België. In deze rol schakel je continu tussen het belang van onze klanten en van Summit. Je streeft naar zeer tevreden klanten die graag onze producten en diensten afnemen. Je onderzoekt de needs van onze klanten, nu en in de toekomst, en vertaalt hun wensen naar IT- oplossingen, inclusief het maken van briefings, het testen van webportals en logistieke voorbereidingen voor onsite projectactiviteiten. Je ziet erop toe dat alle projectfases conform planning en budget gerealiseerd worden en hebt dus intensief contact met zowel je IT-collega’s als verschillende stakeholders bij onze klanten. Vanzelfsprekend bespreek je met jouw klanten de voortgang van projecten, waarvoor je ze ook periodiek bezoekt.

Met jouw technische kennis en ervaring weet je wat er moet gebeuren om de onderwijsproducten en diensten van Summit verder te brengen. Je levert hiervoor actief input en draagt met je enthousiasme en drive bij aan de vooruitgang van ons product en onze organisatie.

Vanzelfsprekend beschik je over daadkracht, zelfstandigheid en goede communicatieve vaardigheden. Voor een Projectmanager zijn analytisch vermogen, planmatig werken, zorgvuldigheid en stressbestendigheid onmisbare kwaliteiten.

Ten slotte beschik je over de volgende functie-eisen:
  1. Een afgeronde universitaire opleiding
  2. Minimaal 5 jaar soortgelijke ervaring als projectmanager
  3. Aantoonbare ervaring met (de implementatie van) software applicaties, zoals CRM-applicaties of email-marketing systemen
  4. Werkervaring in het hoger- of middelbaar onderwijs is een "should have"
  5. Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlands en Engelse taal
  6. Rijbewijs B

Ons aanbod

Summit biedt je een uitdagende baan (voor 32 à 40 uur per week) in een prettige, ambitieuze en collegiale werkomgeving. Je krijgt een marktconform salaris, inclusief een vergoeding voor woon-/werkverkeer, een mobiele telefoon en een laptop.

Enthousiast?

Stuur je sollicitatiebrief (maximaal één A4) en cv t.a.v. Hans Kleinekorte. Heb je nog vragen? Bel dan gerust 030 230 7940.

NB Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer weten?

Neem contact op met Summit.

We geven graag antwoord op je vraag. Sturen je een offerte op maat. Of komen langs voor een live demonstratie van ons aanbod.

Live demo Stel direct je vraag